Café De Vrede
Café waar zowel jong als oud zijn plaats kan vinden tussen hedendaagse muziek en echte cafésfeer. De specifieke café drankenlijst biedt een misschien eerder beperkt streekbieren assortiment aan maar toch voor elk wat wils. Een sprankelende frisdrank, een stevig streekbiertje of een gezellige longdrink behoren tot de mogelijkheden.

Een tussendeur verbindt het café met de bistroruimte waar in alle rust kan genoten worden van een waaier aan gerechten bereidt in onze eigen keuken. Raadpleeg hiervoor de link Bistro De Vrede. Uiteraard geldt er overal een rookverbod. De tussendeur laat eveneens toe het afgesloten terras te bereiken waar je kunt genieten van onze tea-room activiteiten: pannenkoeken, ijsjes, milkshakes.

Belangrijke sportevenementen worden geprojecteerd op twee grote schermen en zorgen voor het nodige animo en levensechte sfeermomenten. Verder is het café het lokaal voor tal van verenigingen, de thuishaven voor sociale contacten.

Er is eveneens een bovenverdieping die kan gebruikt worden als vergaderruimte, leslokaal (computerlessen, ADSL aansluiting is voorhanden), ...

Bekijk onze drankenkaart.
Bekijk onze foto's
Openingsuren
Café De Vrede is elke dag open van 9h30 tot ....

Op maandag en dinsdag zijn we gesloten.