Dagschotels
  • woensdag 5-2
    • Soepje van Boschampignons
    • Kippengyros met frietjes en slaatje

  • donderdag 6-2
    • Soepje van Boschampignons
    • Moussaka

  • vrijdag 7-2
    • Soepje van Boschampignons
    • Makreel met brydelspek, spinaziestoemp en bieslooksaus



  • woensdag 12-2
    • Minestrone
    • Gevulde parelhoen, groene kool roomsaus en kroketjes

  • donderdag 13-2
    • Minestrone
    • Witloof in hesp met kaassaus en puree

  • vrijdag 14-2
    • Minestrone
    • Steenbolk met prei



  • woensdag 19-2
    • Preisoep
    • Beenham met mosterdsaus en frietjes

  • donderdag 20-2
    • Preisoep
    • Gehaktbroodje met rode kool en gebakken aardappelen

  • vrijdag 21-2
    • Preisoep
    • Paella



  • woensdag 4-3
    • Erwtensoep
    • Kipfilet dragonsaus, kroketjes

  • donderdag 5-3
    • Erwtensoep
    • Hutsepot met worst en ribbetjes

  • vrijdag 6-3
    • Erwtensoep
    • Vis vol-au-vent met puree